Fördrink i museet

Mingel i ett av museets mest dramatiska rum där vi känner den svenska historiens vingslag. Här finns Gustav II Adolfs häst Streiff, som hjältekungen från Norden red den dimmiga novemberdagen vid Lützen 1632, Gustav III:s maskeraddräkt från kvällen när han blev skjuten och Karl XII:s leriga uniform från dödsögonblicket 1718. 

Fördring och guidad visning

Fördrink i museet kan beställas i samband med arrangemang i våra övriga lokaler eller som start/avslut på en guidad visning i museet. Tilltugg är inte tillåtet. För större sällskap (max 100 personer) finns det möjlighet att ordna fördrink i hörsalen eller nere bland de kungliga vagnarna

Max 60 personer får vistas i rummet

Pris

Det kostar 7000 kronor att hyra lokalen. Dryck ordnar ni med själva eller beställer genom något av de cateringföretag vi samarbetar med. Det måste finnas professionell serveringspersonal på plats. 

Kostnader som tillkommer

Angivet pris gäller enbart lokaler om inget annat anges. Vaktkostnader tillkommer med 500 kronor i timmen vardagar samt 600 kronor i timmen på helger och fredagar när museet vanligtvis är stängt. Museet är öppet tisdag-söndag klockan 11-17 och torsdagar 11-20.

Kontakt och bokning

För frågan gällande bokning kontakta oss på telefon 08- 402 30 30 (vardagar 9-12)

Information om våra lokaler och bokningsförfrågningar»