Så hanterar Livrustkammaren risken för coronaviruset

Vi på Livrustkammaren tar spridningen av coronaviruset på stort allvar och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Museet har öppet som vanligt, men vår publika verksamhet påverkas.

Inställd programverksamhet

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer om mindre evenemang ställer vi in våra publika aktiviteter såsom visningar, föreläsningar och andra programpunkter fram till och med 14 april. Åtgärden görs för att minska smittspridningen av coronaviruset och inte minst av omsorg för våra äldre och personer med allvarlig sjukdom. Kontakta Tickster för återköp genom att mejla: support@tickster.com

Kvällsöppet utgår

Livrustkammarens kvällsöppettider på torsdagar utgår fram till och med 14 april. Museet kommer att vara öppet mellan klockan 11-17 på torsdagar.

Fortsatt öppet för besök på egen hand

Museet håller fortsatt öppet för besök på egen hand, men vi begränsar insläppet så att det aldrig är fler än 150 personer i museet samtidigt.

Arbeta gemensamt för att minska smittspridning

Vi ber dig som besökare följa Folkhälsomyndighetens råd för att minska smittspridningen. Stanna hemma vid minsta symptom, så som hosta eller feber. Tvätta händerna och nys i armvecket.

Under ditt besök

Vi säkerställa att du har en ren miljö att vistas i under ditt besök.