Stensalen på Livrustkammaren

Hyr lokal

Söker du en annorlunda lokal för din middag eller en rolig plats för ett evenemang? Hyr lokal i en historisk miljö för exempelvis möten, konferens eller bröllop.

Det finns tre lokaler att hyra på Livrustkammaren:

Konferens

Ge din konferens lite kunglig glans med en guidad visning. Fokus på exempelvis drottningar, kungliga skandaler, spektakulära ceremonier eller mode. Alternativt en stadsvandring i Gamla stan, där vi följer spåren efter Sveriges kungliga historia från Vasa till Bernadotte.

Vigsel

Fira ditt bröllop med kunglig glans i Livrustkammarens fascinerande källarvalv och vackra salar. Vigsel eller middag i vår stensal eller hörsal. Som genom sin atmosfär ger en mängd möjligheter att med hjälp av endast ljussättning och dukning skapa en inramning till en av livets stora högtider.

Kostnad som tillkommer

För samtliga lokaler tillkommer vaktkostnad på 500 kronor i timmen (vardagar) samt 600 kronor i timmen (fredagar och helger) när museet är stängt.

Mat och dryck

Vi kan rekommendera flera cateringföretag.

Visning och föreläsningar i samband med konferens och middag

Starta eller avsluta ett möte med en guidad visning i museets nya basutställning. Fokus på exempelvis drottningar, kungliga skandaler, spektakulära ceremonier eller mode. Visningen kan startas eller avslutas med att mingla i ett av museets olika rum.

Exempel på visningar

Föreläsning - "Livrustkammaren. Är det ni som är så roliga på Facebook?"

Museet har fått mycket uppmärksamhet och beröm för sitt arbete i sociala medier. Vad är framgångsfaktorerna? Lyssna på ett föredrag med personerna bakom kontot.”

Pris: 2000 kronor