Hyr lokal

En annorlunda och unik konferens- och festplats

Söker du en annorlunda lokal för din middag? Eller en plats för föreläsningar? Livrustkammaren erbjuder tre stämningsfulla lokaler för uthyrning:

Visningar

Ett arrangemang i Livrustkammarens salar är något utöver det vanliga. Vi erbjuder skräddarsydda visningar som tillför det lilla extra till evenemanget. Vi hjälper gärna till med andra inslag, t ex kan ni få prova på historisk dans eller varför inte en frågesport i museet? Vi har ett flertal olika visningar med kunglig glans. Här följer några exempel:

Kungliga ledarstilar

En kung är en ledare. Gustav Vasa, Gustav II Adolf, Kristina, Karl XII, Gustav III och Karl XIV Johan har alla haft olika sätt att leda människor. Inom en mycket traditionsbunden ram har det ändå funnits utrymme att sätta sin egen prägel och hitta en egen ledarstil. På ett roligt och intresseväckande sätt utforskar vi olika kungliga ledarstilar. Ett utmärkt tillfälle för fortbildning med ett historiskt och annorlunda perspektiv på ”management”.

För fler tips och idéer om möjliga visningar klicka här. 

Visning dagtid (i samband med konferens/middag) fram till kl. 17, pris: 2000 kr (<20 pers), 2500 kr (> 20 pers) (max 30 personer).
Visning kvällstid (i samband med konferens/middag) efter kl. 17, pris: 3000 kr (<20 pers), 3500 kr (> 20 pers) (max 30 personer).

Övrig info

För samtliga lokaler tillkommer vaktkostnad med 500 kr/timme (vardagar) samt 600 kr/timme (fredagar och helger) när museet är stängt. 

Vi kan rekommendera flera välrenommerade cateringföretag.

Vi förbehåller oss rätten att neka eller avboka evenemang i myndighetens lokaler som strider mot myndighetens uppdrag och värdegrund. Läs mer i myndighetens uthyrningspolicy (pdf)