Ett barn som öppnar ett paket och tre barn som tittar förväntansfullt på presenten

Barnkalas

Inställd bokning under våren 2021

Vi kommer tyvärr inte erbjuda möjlighet att boka barnkalas under våren 2021 på grund av pandemin. Vi hoppas kunna erbjuda det så snart som möjligt igen.

Priser barnkalas

3500 kr för ett litet kalas (max 12 barn)
4500 kr för ett stort kalas (13-18 barn)

I priset ingår visning, fika och lekar för barnen och museientré för 3 vuxna

Kalasfakta

Välkommen till riddartid, där barnen på kalaset får lära sig hur det gick till att bli riddare. Vi provar rustningar, leker slottslekar och fikar. Vi tror att barnen har mest utbyte av kalaset om de är mellan 5 och 9 år.

Kalasfika

Välj mellan svensk mandeltårta med choklad och knäckig daim eller Viennetta chokladglass. Dessutom ingår två sorters småkakor.

Kostnadsfritt inbjudningskort

Behöver du inbjudningskort till kalaset? Livrustkammaren har tagit fram helt egna kort som du kan ladda ner gratis och skriva ut på en vanlig skrivare.

Ladda hem inbjudningskort

Vanliga frågor om kalaset:

Hur länge pågår kalaset?

En timme och 30 minuter plus 15 minuters uppsamlingstid. Vi arrangerar två barnkalas per helgdag; kl 11.45–13.30 och kl 14.45–16.30.

Hur många kan jag bjuda?

Max 12 barn till det lilla kalaset och max 18 barn till det stora (inklusive födelsedagsbarnet). OBS: Max 3 vuxna är välkomna med på kalaset som hjälp och stöd för barnen. Vänligen respektera att antalet vuxna är begränsat och att vi inte tar in några fler vuxna i lokalen. Övriga föräldrar/vuxna hämtar och lämnar sina barn i Livrustkammarens entré.

Tips - kom gärna utklädda!

Låt gärna barnen komma utklädda till prinsar, prinsessor eller riddare!